Constitució del Consell d'Infants de Carme

Dijous, 8 de febrer de 2018

El passat dijous 18 de gener es va fer a l’Escorxador (Centre d’Interpretació) el plenari constituent del Consell d’infants de Carme. Va ser un acte protocol·lari que va comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Ildefonsa Tarrida i on els veritables protagonistes van ser els nois i noies que van prendre possessió del seu càrrec com a conselleres i consellers d’aquest òrgan que, a partir d’ara, es vol convertir en un dels pals de paller de la participació ciutadana del poble.

Són 7 els membres que inicien aquest repte. Tots ells amb edats compreses entre els 11 i els 12 anys i amb alguna vinculació directa amb el municipi, ja sigui perquè hi viuen o perquè estudien a l’escola. Durant tot l’any, i amb el suport i la dinamització de dues tècniques, aquests nois i noies s’aniran cohesionant com a grup i treballaran diverses iniciatives, amb la finalitat de fer propostes concretes al consistori que ajudin a millorar el poble. En aquest sentit, l’ajuntament es compromet a escoltar i a desenvolupar aquestes idees.

Es dóna la circumstància que Carme és un dels municipis més petit de Catalunya, sinó el que més que compta amb el seu propi Consell d’infants. Tot un repte i una declaració d’intencions!.

Darrera actualització: 8.02.2018 | 09:00