8è CROS ESCOLAR DE CARME

El diumenge 22 de gener amb una bona temperatura a diferencia de la que teníem aquestes dies passats la zona esportiva de Carme es va omplir de participants de totes les edats amb les seves famílies per participar al 8è CROS ESCOLAR DE CARME. Esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia i l’Ajuntament de Carme.

Les curses s’han allargat durant tot el mati L’afluència de participants va ser de 125, 17 dels quals eren de Carme.

El punt de sortida i arribada fou el camp de futbol municipal, organitzant-se les curses al voltant de la zona esportiva amb set circuits habilitats per les diferents categories. Amb aquests circuits s’han realitzat les dotze curses segons les diferents categories atenent l’edat i el gènere dels participants, des dels més petits de P3 fins a cadets i infantils. La darrera cursa ha estat la popular que incloïa pares i mares i d’altres participants.
A quarts de 2 del migdia l’alcaldessa Carme, acompanyat del regidor d’esports i regidora de cultura feren el lliurament de trofeus i medalles als 1 primers classificats de cada categoria així com al primer classificat del poble per cada categoria.

Podeu consultar les classificacions a: www.ceanoia.cat

Comments are closed.