CAGA TIÓ AL CASAL DE CARME

Aquest dissabte passat, 17 de desembre, seguint la tradició i preparant-se per les festes de Nadal es va celebrar l’arribada del Tió. Dies abans de Nadal es va aplegar un tros de soca gruixuda i es va portar al Casal on es va col·locar amb una manta perquè no tingues fred i on es va alimentar diàriament fins el dissabte perquè tot estes a punt per la mainada que pogués fes l’acte tan esperat de fer cagar el tió. Es tracta d’una tradició amb segles d’història que està relacionada amb la natura, la fertilitat i el solstici d’hivern El Tió de Nadal que es va portar molt bé i com el seu ritual significa abundància va fer honor a la tradició i va regalar de les seves entranyes moltes llaminadures i detallets per a tothom. Finalment, tothom va poder gaudir d’una xocolata i d’una estona jugant plegats. L’Ajuntament els agraeix a tots la seva participació i els desitja bones festes i fins la propera.

Comments are closed.