CONCERT NADALENC DE LA A CAPELLA DE MÚSICA DE LA TOSSA D’IGULADA

Aquest passat dissabte dia 17 de desembre a l’Església  Parroquial de Carme es va celebrar al concert  Nadalenc a càrrec de la coral Capella de Música de la Tossa d’Igualada dirigida per Frederic Prat i Giner.

Aquest any Carme per iniciar les festes de Nadal  ho ha fet amb un concert nadalenc que ens ha ofert la coral Capella de Música de la Tossa d’Igualada lo que ha  possibilitat poder escoltar i gaudir de la musica que la coral  interpreta tan magistralment.

El programa ofertat en el concert nadalenc va esser un recorregut que va anar des de el gregorià a cançons nadalenques així com a cançons populars i tradicionals. Un concert que ens va obrir  el cor i la sensibilitat per endinsar-nos de ple a les festes de Nadal escoltant les d’excel·lents veus interpretant les diferents cançons amb la sensibilitat i maestria de la Capella de Música de la Tossa d’Igualada i conduïda magistralment per el seu director.

Els nombrosos assistents al concert van gaudir molt del concert passant una tarda pre festes de Nadal d’allò més agradable.

Comments are closed.