CAP DE SETMANA AMB EL CORRELLENGUA I UN TALLER DE SALUT A CARME

Aquest cap de setmana i organitzat pel jovent de Carme se celebrarà el Correllengua per continuar difonent i donant suport a la cultura popular catalana.
El divendres 15 a 2/4 de 10 del vespre al local del teatre es podrà visualitzar la pel·lícula Fènix 11*23, basada en els fets reals viscuts per l’Èric Bertran, un nen de 14 anys acusat de terrorista informàtic per haver enviat un correu electrònic a una cadena de supermercats demanat l’etiquetatge en català.
El dissabte per la tarda es pintarà el mural que l’any passat es va haver d’ajornar per la pluja i enguany serà el mural del Correllengua 2012 -2013. Acabarà la pintada amb xocolatada per tots els participants
La nit de dissabte hi haurà gresca i sarau amb Dj’s del poble al local del teatre.

Diumenge a 2/4 de 6 de la tarda al Casal i seguint amb les activitats de foment de la Salut es realitzarà el Taller-berenar per a la infància de fruita i xocolata: Fruita i esport: el millor complot ! Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Carme, la Junta del Casal i l’entitat Fufosa i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Comments are closed.