SOPAR D’AGRAÏMENT ALS COL•LABORADORS DE CARME

El passat dissabte, l’Ajuntament de Carme va voler agrair una vegada més l’esforç i dedicació de molts veïns i veïnes del poble que de forma desinteressada durant l’any organitzen o col·laboren en la realització d’activitats culturals i festives. Enguany es va ampliar l’agraïment a aquelles persones que també col·laboren en activitats esportives, en Fira Verd i en d’altres esdeveniments del poble.

Per aquest motiu el dissabte 21 de gener unes 135 persones es van reunir al teatre de Carme en un sopar senzill que va servir de punt de trobada i recordatori de les activitats compartides.

Hi havia gent de totes les edats i amb col·laboracions ben diverses: ballets, cor parroquial, responsables del pessebre vivent, els Pastorets, Reis, l’Anuari, Club de lectura, Saló de la Infància, Fira Verd, TV Nadal, Caramelles infantils, consell esportiu, comissió de festes, etc.

Des de l’Ajuntament de Carme s’edita bimensualment una agenda d’actes plena d’activitats i en gran part s’aconsegueix gràcies a l’aportació d’aquestes persones.

Comments are closed.