EXPOSICIÓ TREBALLS TALLER DE PINTURA A CARME

Aquest diumenge dia 8 de gener a 2/4 de 2 del migdia es va fer la presentació dels treballs realitzats per la gent gran al llarg de tot l’any al taller de pintura. 

Els visitants a aquesta exposició varen poder contemplar una representació  de les pintures realitzades amb un ventall ampli de temes (racons del poble, temes lliures, bodegons, et.), tots amb una qualitat encomiable tenint en compte que tots els participants al taller son persones aficionades. 

 A mes de les pintures també es va poder veure diferents manualitats, decorades i pintades (figures, plates et.)  totes també desenvolupades dintre d’aquest taller. 

Comentant les obres amb les diferents autores totes tenien un denominador comú, l’afició, l’interès i l’alegria en que varen fer el seus treballs. 

La professora del taller, na Pilar Gil, va dirigir unes paraules els assistents remarcant el interès que tenen les seves alumnes amb aquest taller i l’evolució positiva que cada una d’elles ha fet en les seves obres.

Finalment va agrair i donar les gracies al ajuntament per la seva col·laboració així mateix a tot els assistents  el seu interès per els treballs esposats. 

Van tancar el acta el regidor de festes i l’alcalde dirigint unes paraules de suport a tots a les alumnes per interès demostrat per el taller i seguir l’ actitud  que en demostrat fens ara. 

Tot seguit es va fer la cloenda amb un petit refrigeri per a tots els visitants.

L’exposició podrà ser visualitzada del 8 al 22 de gener en horari habitual del Casal.

Comments are closed.