PLE EXTRAORDINARI A CARME PER ADJUDICAR LES OBRES DE LA SOLANA I LA MOCIÓ PER LA INDEPENDÈNCIA

El passat 15 de desembre, la corporació municipal de Carme, va aprovar entre d’altres punts de l’ordre del dia, l’adjudicació  de les obres del projecte d’urbanització del vial d’accés a la Solana. Aquesta obra finançada pel Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya, per Xarxa de Diputació de Barcelona, per contribucions especials i per recursos propis, ha de connectar l’avinguda de Coll Bas amb la zona de l’escola nova.

A la licitació es van presentar 55 empreses, de les quals, després del procés ordinari obert i del procediment de licitació, la mesa va proposar l’empresa Transports i Excavacions Ribera, S.A. L’import de l’adjudicació és de 289.102,64 EUR, IVA exclòs.

 

El Ple municipal va aprovar també per majoria absoluta la moció per formar part de l’Associació de MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA. Aquest és un procés que es va iniciar el setembre del2009 aArenys de Munt, al que també s’hi va sumar Carme des de la plataforma Carmedecideix el 27 de febrer de 2010. La manifestació sobiranista del 10 de juliol de 2010 en resposta a la sentència del Tribunal Constitucional en relació a l’estatut d’Autonomia de Catalunya va ser la continuació d’aquest procés, i que segueix en l’Associació de MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA, que té per objecte final la defensa de l’assoliment d’un estat propi, els drets nacionals que corresponen  al Principat de Catalunya i conscienciar a la ciutadania de la necessitat d’exercir el dret a l’autodeterminació del poble català. Carme doncs, com no podia ser d’altra manera,  s’ha incorporat a aquest moviment

Comments are closed.