EL PATGE FARUK VA PASSAR PER CARME

A 2/4 de 8 de la tarda els nens i nenes de Carme i Orpí, i també de pobles de la comarca i d’altres contrades, van donar les seves cartes adreçades als Reis d’Orient.

 

El Patge Faruk, acompanyat de 4 patges, va fer acte de presència a la sala del teatre. Va arribar puntual, molt puntual al seu encontre amb els infants. Va adreçar unes paraules a tots els presents al recinte i va rebre un a un els diferents infants. Cadascú amb els seus neguits, les seves demandes, els seu compromís de portar-se bé, però tots amb el mateix denominador comú: els ulls emocionats, un pel espantats, però amb la il·lusió de poder parlar amb aquest personatge entranyable que els hi recordava que ben aviat, el 5 de gener a les 7 de la tarda, arribaran Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

Cartes, caramels, pega dolça i fotografies, moltes fotografies. Tarda d’emocions per als nens i les nenes, però també pels pares i mares, les àvies i els avis, que acompanyaven els infants fins a l’escalinata de pujada cap el tro del Patge Faruk.

De nou doncs un 26 de desembre màgic, un 26 de desembre que per aquells que van fer els deures i van escriure una carta ben sentida als Reis, els comença un compàs d’espera per saber si tindran resposta a tot allò que han demanat.

 

Comments are closed.