Notícies

 • St. Martí... Festa Major d’hivern de Carme St. Martí... Festa Major d’hivern de Carme 17.11.2018 St. Martí... Festa Major d’hivern de Carme

  Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Carme la Festa Major d’hivern. Van ser dos dies d’actes variats dirigits a diferents col·lectius del poble i que van comptar amb una bona acollida.

 • Agenda novembre 2018 17.11.2018

 • Concurs de pintura ràpida "Fira Verda" 09.05.2018 Cartell Fira Verd

  S'han publicat les Bases de la Convocatòria del Concurs de Dibuix ràpid "Fira Verd" que se celebrarà el dia 13 de maig.

  Podeu veur-les clicant aquí.

 • Presentació a Carme del nou planetari ERIS 08.02.2018 Planetari ERIS

  Aquest passat dissabte 20 de gener al teatre de Carme, es va fer la presentació del nou Planetari Eris.

  La Lídia, en Toni i la Roser van fer passar una bona estona als assistents amb l’experiència de visualitzar el cel d’hivern dins el planetari, fer un petit taller per als nens i nenes i prenent un got de xocolata calenta o un cafè amb pastes.

  Els que no vau poder venir, podeu consultar la pàgina www.eris.cat on veureu l’oferta de contes i astronomia i d’altres activitats.

 • Constitució del Consell d'Infants de Carme 08.02.2018 Consell d'Infants Carme

  El passat dijous 18 de gener es va fer a l’Escorxador (Centre d’Interpretació) el plenari constituent del Consell d’infants de Carme. Va ser un acte protocol·lari que va comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Ildefonsa Tarrida i on els veritables protagonistes van ser els nois i noies que van prendre possessió del seu càrrec com a conselleres i consellers d’aquest òrgan que, a partir d’ara, es vol convertir en un dels pals de paller de la participació ciutadana del poble.

Més notícies